Szybkie ciacho z białej fasoli

Ciasto ETB
 
Składniki:
 
  • 400g białej fasoli z puszki
  • jedno jajko 
  • 2 średnie banany
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • łyżka erytrolu
  • borówki 
  • kakao na wierzch 
 
Sposób przygotowania:
 
Fasolę, jajko, banany, cynamon i erytrol blendujemy na gładką masę. Przelewamy do delikatnie natłuszczonej formy. Na wierzch układamy borówki następnie posypujemy kakao. Pieczemy w 180 stopniach około 40-45 min. Ciacho powinno być wilgotne – przypominające brownie bez czekolady 🙂  
 
To kto próbuje? Czekamy na Wasze zdjęcia 🙂

Przepis przygotowała: Roksana Sekunda – Eat To Be Fit.

Podziel się na:

P9088766PP_A

Subskrybuj

Najświeższe informacje na temat tego, co Nas porusza, prosto na twoją skrzynkę e-mail.