• Twoje zdrowie w twoich rękach
  • Co robić by nie chorować.
  • Styl życia twoim wrogiem czy sprzymierzeńcem

Pasta fasolowo-orzechowa

biala fasola
 
Składniki:
 
  • 200g białej fasoli (puszka)
  • 30g pestek słonecznika (garść)
  • 30g orzechów włoskich
  • Majeranek
  • Sól
  • Mielona słodka papryka
  • Pieprz
  • Biały kminek
 
Sposób przygotowania:
 
Fasolę należy ugotować z dużą ilością majeranku, pod koniec gotowania solimy ją (można użyć fasoli z puszki). Następnie mielimy fasolę, dodajemy sporą szczyptę czerwonej słodkiej papryki, pieprz biały i trochę kminku. Dorzucamy garść pestek słonecznika i orzechów włoskich. Wszystko mielimy.
 
 

Nie masz uprawnień aby dodać komentarz. Zarejestruj się na stronie aby uzyskać możliwość dodawania komentarzy.